Om os

Om os

Firmaet Tecno Calubert S.L. (Calubert) blev født i 1989 i San Pedro de Ribas Barcelona med missionen om at bringe vores kunder, både enkeltpersoner og virksomheder, teknologiske produkter af højeste kvalitet. Det første skridt i opfyldelsen af ​​vores formål var at erhverve CASIT-kommercialiseringen af ​​gearmotorer, barrierer, adgangskontrol osv.

Næste skridt var at tilbyde udvikling af F&U-programmer til elektronisk udstyr, såsom celler, kontrolpaneler, modtagere, sendere osv.

Og selvfølgelig udvikler vi skræddersyet software til industrielle eller hjemmeautomatiseringsapplikationer.

Teknologi

Teknologi

Hos Tecno Calubert S.L. (Calubert) vi værdsætter værdien af ​​løbende uddannelse, både fra et genbrugssynspunkt og fra erhvervelsen af ​​ny viden for at forblive relevant i industriens kontinuerligt udviklende verden. Vi ved, at enhver, der ikke forbliver permanent informeret om den normale udvikling af teknikken, er dømt til at være forældet og forældet i sektoren.

Vi ønsker at holde både os selv og vores kunder opdateret, og derfor har vi et team, der altid arbejder på personlige løsninger med banebrydende teknologi, udvikler udstyr og software i nye teknologier skræddersyet til din virksomhed.